Airjekt® 1 Basic

Airjekt Basic

De standaard oplossing voor gebruik binnenshuis. Voor houtkachels, speksteenhaarden, tegelkachels, inbouwhaarden, leemkachels, openhaarden, pelletkachels en pelletketels.

Installatie:
De Airjekt 1 Basic elektrostatische fijnstoffilter is ontworpen om, met een zadelstuk of T-stuk 90,˚in een rookkanaal te worden geplaatst. Het elektrostatische fijnstoffilter kan zowel in verticale als in horizontale rookkanalen worden geïnstalleerd.

Leveringsomvang:
Airjekt 1 Basic, elektronicakast voor het opwekken van de hoogspanning, 2 afdichtingen en 1 reinigingsdeksel.

Airjekt® 1 Keramiek

De oplossing voor binnenshuis voor gemetselde en keramische schoorstenen. Voor houtkachels, speksteenhaarden, tegelkachels, inbouwhaarden, leemkachels, openhaarden, pelletkachels en pelletketels.

Installatie:
De Airjekt 1 Keramiek is gemaakt voor montage via een inspectieluik. De zaagtandelektrode steekt uit in de rookgasstroom en genereert een elektrisch veld. Kutzner + Weber biedt passende accessoires aan voor de installatie van een inspectieluik op een gemetselde schoorsteen.

Leveringsomvang:
Airjekt 1 Keramiek, elektronicakast voor het opwekken van de hoogspanning en  reinigingsdeksel.

Airjekt Keramiek

Airjekt® 1 Buiten DW

Airjekt buiten

De oplossing voor buitenmontage in een dubbelwandige roestvrijstalen schoorsteen.

Montage:
De Airjekt 1 Outdoor DW wordt door middel van een quick-release plaat gemonteerd en bevestigd op een dubbelwandig T-stuk. De elektrode steekt uit in de rookgasstroom en genereert een elektrisch veld. Het dubbelwandige T-stuk kan worden vervangen door een deel van het bestaande rookgassysteem of aan de bovenkant van het rookgassysteem worden geplaatst. De besturingselektronica wordt beschermd tegen weersinvloeden door een weersbeschermingskast.

Leveringsomvang:
Airjekt 1 Outdoor DW, regeleenheid met weersbeschermingskast (voor buiteninstallatie), dubbelwandig T-stuk (lengte 490 mm,) voor de Airjekt 1 Outdoor DW en 3 meter kabel.

Airjekt® 1 Outdoor Top

Voor installatie direct op een schoorsteen.

Montage:
De Airjekt 1 Outdoor Top wordt door middel van een schroefadapter op een T-stuk gemonteerd en bevestigd. De zaagtandelektrode steekt in de rookgasstroom uit en genereert een elektrisch veld. Het T-stuk kan door middel van een inschuifadapter worden bevestigd aan een schoorsteenkop, een gemetselde schoorsteen of een roestvrijstalen schoorsteensysteem. De regenkap wordt met een klemband aan het T-stuk bevestigd. De besturingselektronica wordt beschermd tegen weersinvloeden door een weersbeschermingskast.

Leveringsomvang:
Airjekt 1 Outdoor Top met regenkap, regelunit met weersbeschermingskast (voor buiteninstallatie), enkelwandig T-stuk (lengte 500 mm.) voor de Airjekt 1 Outdoor Top en 3 meter kabel.

Airjekt outdoor top